terug naar overzicht

Een eerste kennismaking....

Een eerste kennismaking....
Ivonne Landaal
Ivonne Landaal Sociaal makelaar

 

Dinsdag 15 oktober had ik om 14.00u een kennismakingsgesprek met een buurtcontactpersoon in de binnenstad. Totdat ik weg moest was het redelijk droog geweest. Helaas begonnen de wolken erg donker te worden toen ik op de fiets richting de binnenstad ging. En ja hoor! Natuurlijk kwam het met bakken de hemel uit! Na diverse keren op mijn binnenstad kaart gekeken te hebben en de weg te hebben gevraagd, belde ik drijfnat en doorweekt bij mevrouw aan. Voor mij verscheen een klein Indisch vrouwtje: “Oh regent het zo hard? Goh, dat had ik helemaal niet in de gaten. Maar hier heb je een handdoek hoor kind. Kan je je een beetje afdrogen.” Blij pakte ik de handdoek aan. Je wordt er direct een beetje een anders mens door.

Een leuk gesprek volgde. Maar de natte broek bleef natuurlijk erg nat en af en toe begon ik te rillen. “Ach, je broek is natuurlijk ook nat. Dat ik daar nou niet aan gedacht hebt! Had dat direct bij binnenkomst gezegd kind. Dan had je hem uit kunnen trekken en op de verwarming kunnen leggen.” Overrompeld keek ik haar aan. Wist even niet hoe ik reageren moest. Maar ik ken u toch niet? Dan ga ik toch niet in mijn slip en blote benen bij u aan tafel zitten? Verbaasde reactie van mevrouw: “wat maakt dat nou uit! Ik heb wel vaker blote benen gezien hoor!”

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog.