terug naar overzicht

Met elkaar is ook samen

Met elkaar is ook samen
Ivonne Landaal
Ivonne Landaal Sociaal makelaar

Zaterdag 18 april. Het jaarlijks terug kerende Rivierenwijkfeest. Rond 9.00u begon het al gezellig druk te worden. Het zonnetje scheen en het leek wel of iedereen een glimlach op zijn of haar gezicht had. De buurt had er zin in. Dat was wel duidelijk. Gaande weg de dag werd het drukker. Bij sommige kramen of kleedjes werd soms  druk onderhandeld over de prijs . Er was muziek,  de voedselbank deed goede zaken. Er zijn veel lootjes verkocht. De kinderen konden van hartenlust op het springkussen springen of zich laten schminken bij een mooi geklede dame.  

De dames van de organisatie Catharina en Nienke hadden alles goed onder controle. Het geheel was goed georganiseerd. Samen met andere actieve bewoners die hen ook een handje geholpen hebben, is er weer een mooie dag voor de wijk georganiseerd. Vanuit SAMEN Rivieren- en Dichterswijk was er een kraam van de samenwerkende  organisaties  zoals o.a. Zonnebloem, ANBO, Indigo , buurtzorg Utrecht Zuid, buurtteam Rivieren- en Dichterswijk en DOENJA Dienstverlening . Met elkaar  bemande ze de kraam om op deze wijze de buurt kennis te laten maken met datgene wat ze  met elkaar voor de buurt kunnen betekenen.

Het is wel duidelijk: als je samen  ergens je schouders onderzet, kun je veel voor elkaar en de wijk betekenen.

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog.