terug naar overzicht

Yes! Een ontmoetingsplaats in Strandpaviljoen

Yes! Een ontmoetingsplaats in Strandpaviljoen
Ivonne Landaal
Ivonne Landaal Sociaal makelaar

Komt er op het Strandpaviljoen nu echt een ontmoetingsmoment voor ouderen? Het antwoord is JA!! En wel vanaf donderdag 5 november van 14.00-16.00u.

Ongelofelijk leuk om te zien dat er een aantal wijkbewoners zijn die het erg zinvol en belangrijk vinden dat er een middag komt voor mensen die het fijn vinden even de deur uit te zijn en een praatje te kunnen maken met anderen en anderen te ontmoeten.  Want dat die mensen er zijn  daar zijn de vrijwilligers  van overtuigd!!

Op dit moment zijn Bea van der Laan, Truus Muys, Fayette Sweet , Joan Stekelenburg  en Paula van Lis als betrokken wijkbewoners druk bezig vorm te geven aan het ontmoetingsproject. Ze worden hier in ondersteunt door Gladys Chaparro van het buurtteam  en  Ivonne Landaal vanuit DOENJA dienstverlening.

Duidelijk werd dat Bea, Truus, Fayette en Joan  zo snel mogelijk willen beginnen. (Paula is er later bijgekomen)  “ Gewoon starten en dan zien we wel hoe we verder vorm kunnen geven aan de middag. “. Belangrijk is dat er een goede  ruimte is en gelukkig  kan  de groep  op het Strandpaviljoen aan de Noordzeestraat terecht. Begonnen wordt  met een kleine groep en de dames hopen dat die groep zeker zal groeien. Als de groep een beetje lekker draait en men begint elkaar een beetje te kennen, dan willen de dames ook met de mensen in gesprek en informeren  waar behoefte aan is. Daar zal dan zeker op ingespeeld worden!

Natuurlijk zijn er nog veel dingen die geregeld moeten worden. Maar het enthousiasme is er. Maar en dat geven de dames ook aan: wij zoeken nog wat mensen uit de wijk die ons willen ondersteunen. Dit kan zijn door mede vorm te gaan geven aan het project. Maar het kan ook zijn om ’s middags koffie en thee te schenken en een praatje te maken.

Dus als u zin heeft of u weet nog iemand??  Dan kunt u contact opnemen met  Ivonne Landaal, i.landaal@doenjadienstverlening.nl

Reageren

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog.