terug naar overzicht

Opening Huiskamer Hart van Noord Kanaleneiland

Opening Huiskamer Hart van Noord Kanaleneiland
Dinie Hennevelt
Dinie Hennevelt Sociaal makelaar

Vorig jaar hebben wij  van de gemeente Utrecht een financiële bijdrage  gekregen (dank daarvoor) om de huiskamer in Hart van Noord gezelliger te maken; daarnaast heeft Thereca (project en inrichting bedrijf uit Zwolle) ons o.a. meubilair en gordijnen geschonken (ook dank daarvoor!)

Na maanden voorbereiding met het inrichten van de huiskamer samen met buurtbewoners was het 2 juni zover! De gebruikers en buurtbewoners hebben de huiskamer feestelijke geopend. De opkomst was enorm, er konden op een gegeven moment geen mensen meer bij. Leuk ook dat er verschillende culturen aanwezig waren.  

Tijdens de opening hebben bewoners hun initiativen gepresenteerd, daarnaast werden er lekkere hapjes en drankjes uitgeserveerd. Kortom het was een geslaagde middag!

Groeten van DOENJA-team Dinie, Hatice, Ron en El Bakey.

 

Reageren

Reacties

Hallo ik vraag mij af of er ook vacatures zullen komen voor MBO niveau in de nabije toekomst ?Ik zie hier in het huiskamerproject op de foto veel senioren en daar ligt ook mijn hart. Werk ook in die tak van sport maar zou wel eens een variatie willen dan alleen zorgvragers met dementie..zou wat anders voor de maatschappij willen betekenen en daar mijn talenten in stoppen.
mvg Wanda

29 Aug - Wanda Tassel van Maurik