Speeltuin De Kleine Dom


Speeltuin de Kleine Dom is er voor alle kinderen tot en met groep acht. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig in de speeltuin spelen. Kinderen onder de 7 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. De speeltuin heeft een buitenterrein met allerlei speeltoestellen, o.a. een klimfort, voetbalkooi met boarding, schommels, een zandwaterbak met een extra waterpomp en ’s zomers bij mooi weer een (vol) zwembad. Het barst in de speeltuin ook van de fietsjes en skelters voor elke leeftijd.
De binnenruimte van de speeltuin is uitgerust met o.a. gezelschapsspelletjes, knutsel- en tekenmateriaal, een pooltafel, een winkeltje, treinrails, duplo en nog veel meer (de binnenruimte heeft variërende openingstijden).
Er is tegen een vergoeding limonade, sap, koffie en/of thee te krijgen.  

Activiteiten
Peuters (vanaf  1,5 tot 4 jaar) kunnen met een(groot)ouder of oppas iedere vrijdagochtend om 10.30 uur meedoen met een knutsel-, sport- of dansactiviteit. De kosten zijn € 1,- per keer per gezin.
Voor nadere informatie kun je altijd kijken op het treinbord onder de toegangspoort of via Facebook en twitter @DeKleineDom.

Openingstijden
April t/m september: maandag t/m vrijdag van 10 tot 17:30 uur, zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur.
oktober t/m maart: maandag t/m vrijdag van 10 tot 17 uur, zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur.

Leeftijden
van 0 tot 12 jaar oud

Prijzen
Gratis

contact

Bart van Meeteren, Sociaal makelaar DOENJA Dienstverlening is bereikbaar op donderdag en vrijdag, via 06 18 30 81 59 

 

Adres: Lange Nieuwstraat 79