Terug naar overzicht

Wijkinfomap Terwijde gepresenteerd

Wijkinfomap Terwijde gepresenteerd

Op vrijdag 13 oktober is een speciale informatiemap voor Terwijde gepresenteerd. De map werd uitgereikt door actieve wijkbewoonster Evalien van ’t Veen -maker van o.a activiteitenkalender de Uitladder- aan haar wijkgenoot Mark Ankone.
De map is bedoeld voor alle bewoners van de wijk, om hen wegwijs te maken naar voorzieningen op het gebied van (medische) zorg, voorzieningen, kinderen en vrije tijd. Het is de bedoeling dat de map per subwijk wordt ingevuld, te weten Terwijde, Parkwijk/Langerak en Het Zand/Grauwaart/Hoge Weide. Daarna komen ze op verschillende plekken in die wijken te liggen om de vindbaarheid van locaties en voorzieningen te vergroten.
De uitreiking was een onderdeel van de viering van het 1-jarig bestaan van Buurtcentrum Hof ’t Spoor in Leidsche Rijn.
De informatiemap is geïnspireerd door de wijkmap in Vleuten De Meern, ondersteund door collega-organisatie Welzaam Utrecht.

Lees hier de digitale versie van de wijkmap