Terug naar overzicht

Feest markeert einde verbouwing DKD

Feest markeert einde verbouwing DKD

Eind november was het groot feest in participatiespeeltuin De Kleine Dom. De verbouwing van de binnen- en buitenruimte en de komst van peutercentrum ’t Egeltje werden op 29 november tegelijk gevierd.

Na de opening werden de aanwezigen gevraagd ballen te verzamelen die verspreid door de voetbalkooi lagen. De kinderen waren vliegensvlug en binnen luttele seconden hadden ze alle ballen bij elkaar geraapt. Zodra de zak waar de ballen in moesten helemaal gevuld was, werd door een handig hefboom systeem de vlag waarop de Dom-toren en een egeltje sierden, gehesen.

Nog voordat dit goed verteerd was begon de band Improv xl o.l.v. van Freek en danseres Stiene aan een swingende act waarin jong en oud hun danspasjes lieten zien. Aan het eind van het feest is afscheid genomen van sociaal makelaar Bart van Meeteren en was er gelegenheid om hem te bedanken voor zijn jarenlange toewijding aan de speeltuin.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken die betrokken is geweest bij de verbouwing van de speeltuin en hopen op een nieuw jaar vol vruchtbare samenwerking. Tot ziens op participatiespeeltuin De Kleine Dom!

Jelle