Terug naar overzicht

Peuterochtend de Boog

Peuterochtend de Boog

Elke maandagochtend peuterochtend 10.00 - 12.00 uur (behalve vakanties en feestdagen)

Je bent van harte welkom met je peuter! Ook oma’s en opa’s met hun kleinkinderen zijn van harte welkom. Of ga je bijna bevallen en lijkt het je leuk vast wat ouders en kindjes uit de buurt te ontmoeten? Loop gezellig binnen. Tijdens deze ochtend kunnen peuters spelen met elkaar en worden ze voorgelezen. Voor u is er koffie of thee met wat lekkers.

Aanmelden is niet nodig. Wil je meer weten dan kun je mailen naar activiteiten@wijkspeeltuindeboog.nl.

Download hier de flyer.

OPROEP

Wijkspeeltuin De Boog is op zoek naar iemand die de communicatie wil doen. Je kunt dan denken aan een nieuwsbrief (6x per jaar), social media, de website en de facebookpagina actueel houden, de lokale informatiekanalen gebruiken, contact met de scholen en de BSO's. De speeltuin is een heerlijke plek in de wijk, het beheer is inmiddels grotendeels in handen van bewoners. Een mooie klus, voor een superplek, wie wil dat nou niet?
www.wijkspeeltuindeboog.nl info@wijkspeeltuindeboog.nl
Zegt het voort...