Terug naar overzicht

De Werkplaats

De Werkplaats

De Werkplaats

De Werkplaats van DOENJA Dienstverlening is een creatieve technische broedplaats met een sociaal maatschappelijke insteek voor tieners. Het middel techniek staat hierin centraal. Samen met de tieners kijken we hoe we het beste kunnen ondernemen in de wijk. Dit doen we door het houden van een wekelijkse Bike Repair en een Bouw atelier.

Programma

Maandag Bike Repair 15.00-17.00 uur

Neem je kapotte fiets mee en ga bij ons aan de slag. Er is altijd een monteur aanwezig die jou daarbij helpt. Gereedschap is volop aanwezig om te gebruiken. Voor de tieners wordt regelmatig de cursus bandenplakken gegeven. Je kan dan zelfs een diploma halen. Ook hebben wij regelmatig fietsen die opgeknapt moeten worden. Voor het maken en het gebruiken van onze materialen doneer je een bedrag wat jij kan betalen. De opbrengst hiervan investeren we in de Werkplaats.

Voor wie? Tieners, kinderen vanaf 10 jaar en geinteresseerde buurtbewoners of ouders

Donderdag Bouw Atelier 12.00-15.00 (buurtbewoners) en 15.30-17.00 uur (tieners)

Bouw jij mee? Samen geven wij tweedehandse materialen een nieuw leven. Zo maken we van fietsenbanden vazen of kruidenrekjes. Timmeren we van sloophout banken, plantenbakken of stoelen. Wij staan open voor jouw creativiteit en leren je een hoop bij op het gebied van techniek en brainstormen.

Voor wie? Tieners, kinderen vanaf 10 jaar en geinteresseerde buurtbewoners of ouders

Locatie

De Werkplaats
Amerikalaan 199