Terug naar overzicht

Taalcoach gezocht voor taalgroep

Taalcoach gezocht voor taalgroep

Individuele taalcoach gezocht voor Rivieren- en Dichterswijk

DOENJA Dienstverlening heeft op verzoek van een aantal vrouwen een taalgroep gestart met Taal Doet Meer. Voor deze groep zoeken wij een taalcoach. Ben je geïnteresseerd in andere culturen? Houd je van taal en heb je affiniteit met het onderwijs? En lijkt het je leuk om een groep gemotiveerde vrouwen, die Nederlands niet als moedertaal heeft, Nederlands te leren? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe taalcoach!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een taalcoach voor anderstaligen die 2 uur per week les wilt geven in het Strandpaviljoen in Rivierenwijk en de taalvaardigheid op die manier wil helpen vergroten. Je hoeft geen ervaring te hebben met lesgeven. Wel verwachten we dat je gemotiveerd bent en je voor minimaal een half jaar inzet als taalcoach.

Wat bieden wij?

Als taalcoach kun je allereerst een bijzondere en leerzame ervaring verwachten. Je leert andere culturen kennen, maar je leert ook lesgeven. Je krijgt een introductiecursus en wordt persoonlijk begeleid door een wijkcoördinator. Daarnaast kun je terecht bij een taalconsulent voor deskundig advies en voor lesmateriaal op maat. Wij bieden je een vrijwilligerscontract en een WA-verzekering.

Interesse of vragen? Mail Mascha via mascha@taaldoetmeer.nl of bel 030 – 2947594.