Terug naar overzicht

Sint Maarten Parade

Sint Maarten Parade

De viering van Sint Maarten op 11 november krijgt elk jaar meer aandacht omdat het een krachtig pleidooi is om niemand uit te sluiten. Het is een feest van het delen, een verbindend ontmoetingsfeest van de hele stad met al zijn culturen, generaties en verschillen.
Dit ontmoetingsfeest wordt wekenlang voorbereid in meer dan 40 werkplaatsen op verschillende locaties in de stad. Tijdens de Sint Maarten Parade worden al die inspanningen zichtbaar.

Maak eigen lampion en loop mee
Buurthuis In de 3 Krone is een van de 40 locaties waar een werkplaats wordt aangeboden om je eigen lampion te maken en te versieren.
En uiteraard loop je dan met zo’n prachtige brandende lampion mee in de Sint Maarten Parade op zaterdagavond 10 november.

Waar: In de 3 Krone, Oudegracht 227
Datum: 24 oktober van 14.00 – 17.00 uur
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan het maken van de lampion
Voor wie: alle leeftijden

Aanmelden: graag met een mailtje aan contact@inde3Krone.nl (maximaal 40 plaatsen beschikbaar)
Tijdens de workshop is kunstenaar Sjoerd Tolsma aanwezig om je te helpen met ideeën voor het versieren van je lampion. Zo kun je van je lampion een eigen creatie maken.

Kom woensdagmiddag 24 oktober met je vader, je moeder, je opa of oma, je oom of tante of oppas naar het buurthuis In de 3 Krone aan de Oudegracht 227 en laat je creativiteit zien. En uiteraard lopen we zaterdagavond 10 november allemaal mee in de bijzondere optocht door de stad.
Voor meer informatie over de activiteiten van het hele feest ga je naar www.sintmaartenparade.nl

download hier de flyer