Terug naar overzicht

BuurtBeursvloer 8 november in LR

actieve bewoners
BuurtBeursvloer 8 november in LR

De BuurtBeursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern brengt vraag en aanbod van wijkbewoners, initiatieven en ondernemers bij elkaar. Het is dé plek om nieuwe samenwerkingen aan te gaan op het gebied van kennis, materialen en mensen. Op 8 november ben je welkom in Castellum Hoge Woerd.

Datum en tijd: 8 november 2018

  • 15.00 uur: workshop #durftevragen en #durftegeven
  • 15.30 uur: BuurtBeursvloer
  • 17.00 uur: afsluitende borrel

Locatie: Castellum Hoge Woerd, Hoge Woerdplein 1

De BuurtBeursvloer is een dynamisch evenement waarop gericht wordt genetwerkt. Net als op een echte beursvloer koppelen hoekmannen de aanbiedende en vragende partijen actief aan elkaar. Nog niet zeker over je vraag of aanbod? De beursvloer begint met een workshop #durftevragen en #durftegeven om je te helpen je vraag of aanbod te formuleren.

Voorbeelden van samenwerkingen:

  • Een lokale ondernemer heeft tien laptops over. Een stichting voor vluchtelingen kan deze goed gebruiken.
  • De dierenweide wil actieve omwonenden bedanken. De supermarkt doneert eten voor een gezellige lunch.
  • Een jurist doneert twee uur advies aan de weggeefwinkel en wordt in ruil vermeld op de website.

De BuurtBeursvloer wordt georganiseerd door Vrijwilligerscentrale Utrecht, DOENJA Dienstverlening en Welzaam. Meld je meteen aan of kijk voor meer informatie op: www.vcutrecht.nl/buurtbeursvloer-leidsche-rijn-en-vleuten-de-meern