Terug naar overzicht

RAUM zoekt facilitair manager voor LR

RAUM zoekt facilitair manager voor LR

RAUM ZOEKT EEN FACILITAIR MANAGER PER 1 JANUARI 2019


RAUM is een cultureel plein waar verschillende doelgroepen via exposities, events en
online programma mee dromen over de toekomst van de stad, om deze samen te maken. Wij zijn op het moment verantwoordelijk voor een terrein van zo’n 7.000 m2 met een (horeca)paviljoen, een makershuis, een werkplaats en jaarlijks zo’n 10 verschillende wisselende installaties. Binnen en buiten organiseren we een diversiteit aan evenementen van grote festivals tot kleine workshops en tientallen verhuringen door
stedelijke- en wijk georiënteerde partijen. De organisatie bestaat uit een team van twee programmeurs, een kleine marketingafdeling, een manager verhuur, een event producent en een directeur.


RAUM zoekt een betrokken, hands-on facilitair manager

Functie-omschrijving
Als facilitair manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de gebouwen, installaties en het terrein van RAUM. Je zet hier, samen met de directeur en eventproducent, een beheerstructuur voor op en zorgt dat onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden en dat de voorraden voor dagelijkse bedrijfsvoering op orde zijn. Je bent opdrachtgever en aanspreekpunt voor verschillende partijen die het onderhoud, schoonmaak en de afvaldiensten verzorgen.

Profiel
● Je hebt minimaal een MBO-achtergrond en ervaring in het beheer en onderhoud van terreinen en panden;
● Je hebt ervaring met het werken in een team van verschillende mensen, achtergronden en interesses en met het communiceren met externe partij. Je bent in staat een goede beheerstructuur op te zetten voor een plek in ontwikkeling;
● Je maakt graag onderdeel uit van nieuwe projecten en vind het daarin leuk de stabiele factor te zijn en je voelt je aangetrokken tot de waarden en ambities van RAUM. Je wilt onderdeel uitmaken van een dynamische, zich ontwikkelende
organisatie;
● Je bent betrokken en betrouwbaar, denkt in oplossingen en niet in problemen. Je bent van nature een sociaal, communicatief en positief persoon. Je bent als zzp-er beschikbaar en inzetbaar

● Het is van belang dat je snel op locatie kunt zijn indien de situatie daarom vraagt en dat je binding hebt met de wijk. Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt van Leidsche Rijn centrum.

Wij streven naar een cultureel divers team. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een cultureel diverse achtergrond.

Aanbod
● Freelance klus van 20-24 uur per week met doorgroeimogelijkheden, een hoge mate van flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid;
● Deel uitmaken van een klein, flexibel team met de mogelijkheid mee te bouwen aan een bijzondere plek;
● Een inspirerende omgeving met culturele en zakelijke bedrijvigheid vanuit makers, bewoners, partners en publiek;
● Vergoeding is op basis van een financiële basisafspraak die in verhouding staat tot de vergoeding van de andere teamleden.

Geïnteresseerd? Mail je motivatiebrief en beknopte cv naar info@raumutrecht.nl o.v.v. Sollicitatie facilitair manager ter attentie van Donica Buisman. Sluitingsdatum: 4 december 2018. De gesprekken vinden (in principe) plaats op woensdag 12 december 2018. Start van de werkzaamheden is bij voorkeur 8 januari 2019.