Terug naar overzicht

Publicatie SAMEN in de stad

Publicatie SAMEN in de stad

SAMEN voor elkaar! de publicatie over betrokken Utrechters bij vijf jaar ouderennetwerk ´Samen in de Stad´ is donderdag 15 maart gepresenteerd op de goed bezochte themabijeenkomst Prettig ouder worden in Utrecht. Wethouder Zorg en Welzijn Kees Diepeveen overhandigde de vers gedrukte exemplaren aan de geïnterviewden en hun sociaal makelaars. De wethouder is onder de indruk dat met het ouderennetwerk 57% van de ouderen in de stad is bereikt. “Het is zo goed dat het ouderennetwerk Samen in de Stad bestaat, waar bewoners bij elkaar op bezoek gaan en samen activiteiten opzetten. Dat maakt het ouder worden echt een stuk prettiger.”

De publicatie markeert dat onze zorgpartners Axion Continu en U-Centraal de projectfase van het ouderennetwerk Samen hebben afgerond, en overgedragen aan de vijf sociaal makelorganisaties Wijk&Co, Welzaam Me´kaar, Vooruit en DOENJA. Met de coördinatie van het programma door de sociaal makelorganisaties komt het netwerk nóg dichter bij bewoners. Bewoners kunnen dit inspirerende boekje opvragen bij hun sociaal makelaar, hier downloaden of digitaal inzien via de website http://samenindestad.nl