Terug naar overzicht

Nieuwsbrief SAMEN RIDI is uit!

Nieuwsbrief SAMEN RIDI is uit!

De voorjaar-editie van SAMEN nieuwsbrief voor Rivieren-Dichterswijk is uit.

SAMEN RIDI stimuleert contacten van Ouderen binnen de Rivieren- en Dichterswijk. Contacten onderling tussen ouderen maar ook met bijvoorbeeld jongeren of gezinnen. Het doel is dat ouderen gemakkelijker anderen ontmoeten, bij elkaar aankloppen en er minder snel alleen voor staan. Dit alles natuurlijk voor zover ze er behoefte aan hebben. Daarnaast wil SAMEN RIDI bereiken dat oudere wijkbewoners goed worden geïnformeerd over alle soorten voorzieningen die er zijn in de wijk en hoe ze hiervan gebruik kunnen maken. In SAMEN RIDI werken binnen onze wijk organisaties en bewoners met elkaar samen om deze doelen te bereiken.

Lees HIER de volledige nieuwsbrief