Terug naar overzicht

Nieuw Buurtcentrum Eerste Oosterparklaan

Nieuw Buurtcentrum Eerste Oosterparklaan

Buurtcentrum Voorn aan de Akkrummeraklaan verhuist deze zomer naar Winkelcentrum Parkwijk. Het buurtcentrum komt tussen de apotheek en het gezondheidscentrum: Eerste Oosterparklaan 76. Om aan de wensen van een buurtcentrum te kunnen voldoen, moet nog verbouwd worden.

Denk je dat je een bijdrage kunt leveren aan het nieuwe Buurtcentrum voor Langerak en Parkwijk, bijvoorbeeld op het gebied van inrichting of communicatie en PR? Of wil je nu alvast meedenken over nieuwe activiteiten voor je buurt omdat je iets mist? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact op met sociaal makelaar Marlies van Echtelt van DOENJA Dienstverlening, 06-27349630, m.vanechtelt@doenjadienstverlening.nl. Er is elke woensdag van 9 tot 12 uur inloop uur aan de Akkrumerraklaan 131 voor als je vragen hebt. De koffie staat klaar!