Terug naar overzicht

Bijeenkomst over mediaopvoeding

Bijeenkomst over mediaopvoeding

Kinderen van basisschoolleeftijd maken vaak gebruik van een tablet en/of smartphone. Hoe ga je hiermee om als ouder en waar moet je op letten? Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van deze slimme toestellen? En hoe zorg je voor een goede begeleiding als ouder? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de informatiebijeenkomst mediaopvoeding a.s. vrijdagavond. De bijeenkomst wordt georganiseerd en verzorgd door de Cybervadergroep 6/12 jarigen.

Datum:                Vrijdag 11 mei 2018

Tijd:                     19.30-21.15 uur

Locatie:               Huiskamer Hart van Noord (ingang via Geallieerdenlaan tegenover nr 24)

Informatie:                                                                                                                                                                         Meer informatie  via sociaal makelaar El Bakey Aissaoui, via 06 21768951 of e.aissaoui@doenjadienstverlening.nl