Terug naar overzicht

Zing mee!

Zing mee!

Beste Koorzangers, inwoners en/of vrienden van Leidsche Rijn,

Ons cadeau
Leidsche Rijn is jarig! Voor haar 20ste verjaardag geeft het Leidsche Rijn Koor een lied cadeau aan alle inwoners en vrienden van Leidsche Rijn. Het lied “Mijn Leidsche Rijn” is geschreven door de muzikaal leider van het Leidsche Rijn Koor: Dookje Engelhard. (https://www.youtube.com/watch?v=9E1cQQWVhek)

Zing met ons mee
Op het Uitfeest ‘Castellum trakteert’1 zaterdag 15 september 2018 om 15:30 uur zingen we dit lied met zoveel mogelijk inwoners en vrienden van Leidsche Rijn op de muren van het Castellum. Het Leidsche Rijn Koor en Podium Hoge Woerd werken samen om het kippenvelmoment van deze bruisende feestdag te creëren! We willen iedereen die dit leuk vindt uitnodigen om mee te zingen! We hopen op 250 – 500 enthousiastelingen!

Repetitie
Als je mee wilt zingen heb je de unieke kans om een keer te zingen in de theaterzaal van Podium Hoge Woerd. Op maandag 10 september van 20:00-21:30 repeteren we met alle meezingers het lied. Zangervaring is geen vereiste.

Aanmelden
Aanmelden voor dit fantastische meezingmoment en de repetitie kan via leidscherijnkoor@gmail.com onder vermelding van ‘Aanmelding: Mijn Leidsche Rijn.’ Meld je aan vóór 2 juli 2018 en vermeld hierbij met hoeveel mensen je per stemgroep komt (sopraan, tweede sopraan, alt, tenor, bariton). Je kunt je ook aanmelden op onze website: http://www.leidscherijnkoor.nl/leidsche-rijn-lied/

Na inschrijving ontvang je de tekst van het lied ‘Mijn Leidsche Rijn’ plus een muzikale opname zodat je het lied zelf kan instuderen (dit zal uiterlijk een maand van te voren zijn). Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor de generale repetitie in het Castellum.

Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij en zien graag je inschrijving voor dit unieke evenement tegemoet.

Muzikale groet,
Het Leidsche Rijn Koor
Podium Hoge Woerd