Terug naar overzicht

Hollandse Nieuwe Party Kanaleneiland

Hollandse Nieuwe Party Kanaleneiland

De nieuwe haring is aangekomen in Kanaleneiland!

Afgelopen maanmiddag 25 juni hadden wij in de Huiskamer in Hart van Noord een “Hollandse nieuwe Party”. Mede mogelijk gemaakt door “Gouden Dagen” zie ook https://www.goudendagen.nl

De opkomst en de sfeer was overweldigend, ca. 70 personen van diverse etnische achtergrond en organisaties zijn op deze Party afgekomen. Dit was op en top Kanaleneiland op z’n best!

De middag werd geopend door Emilia Hernández Pedrero en Dinie Hennevelt, beiden werkzaam bij DOENJA Dienstverlening die de hoofdsponsor Albert Heijn uit Oog in Al bedankten en ook Mondial Fish gelegen aan de Marco Pololaan, die kibbeling heeft gesponseerd.

Hierna korte speeches van diverse sprekers en Het Koor van het “3 generatie-centrum” dat onder de bezielende leiding van dirigent Jan van Wieringen een aantal sfeervolle liedjes ten gehore bracht. De bezoekers zijn verwend met broodjes haring, kibbeling en een lekker drankje. Wij van DOENJA willen iedereen bedanken die deze gezellige middag heeft mogelijk gemaakt, want zonder de hulp van de vrijwilligers was deze Haring Party niet mogelijk geweest!

Wie weet was dit een begin van de mooie traditie!

Ron van der Pijl