Terug naar overzicht

Autisme spreekuur in Leidsche Rijn

Autisme spreekuur in Leidsche Rijn

Het AIC Utrecht (Autisme Info Centrum) opent een 2e vestiging in samenwerking met DOENJA Dienstverlening. Deze nieuwe locatie is vanaf 7 september 2018 beschikbaar in het nieuwe Buurtcentrum Bij de Buren Parkwijk in Leidsche Rijn. Tijdens het spreekuur van het AIC bent u van harte welkom met al uw vragen over autisme.  Vrijwilligers met ervaringsdeskundigheid staan voor u klaar voor een persoonlijk gesprek, een luisterend oor, tips en advies.

U kunt ons mailen voor het maken van een afspraak of met vragen . Graag in de mail aangeven op welke onderstaande dag en tijdstip u wilt langskomen en hierbij svp vermelden dat het om de locatie ‘’Parkwijk’’ gaat. Aanmelden voor het spreekuur op de vrijdag kan tot uiterlijk   woensdagavond 22.00 en voor de dinsdag tot de maandagavond 22.00. Wij zijn beschikbaar:

Wekelijks op de vrijdagochtend tussen 09.30 en 11.30 uur.

  • In de on-even weken (om de week dus) op de dinsdagavond tussen 19.30 en 21.30 uur  ( in de schoolvakanties zijn wij gesloten)

AIC Utrecht, Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk, Eerste oosterparklaan 76, Utrecht, aicutrecht@nvaregio.nl. Kijk voor meer info, ook voor onze locatie in De Bilt, op de website van de NVA : www.autisme.nl of bekijk onze recente info op twitter: @AICUtrecht en @aic_utrecht.