Terug naar overzicht

17 t/m 23 september Dementieweek

17 t/m 23 september Dementieweek

Op 21 september is het Wereld Alzheimerdag. Daarom heeft U Centraal met Alzheimer NL, stad Utrecht en zorginstelling AxionContinu de Week van de Dementie georganiseerd. Een week met een heel divers aanbod van activiteiten. Zoals speciale rondleidingen in de Domkerk of het Centraal Museum, een videotentoonstelling in de stationshal van Utrecht Centraal en een lezing bij Broese. Ook is een deel van de tentoonstelling van het Steunpunt in de Domkerk te zien, een ode aan de mantelzorgers van mensen met dementie. De zorgcentra en dagopvang zetten in deze week hun deuren extra wijd open met bijzondere activiteiten.

Iedereen is welkom! Alle activiteiten zijn nadrukkelijk ook voor mensen met dementie bedoeld.

Zie voor meer informatie: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/stad-utrecht/week-van-de-dementie